stomatoloska-ordinacija-tim-101

 

Kontakt

[contact-form-7 id=”9″]

Informacije

Vojvode Stepe 114
11000 Voždovac

Tel: 011/3096-525
Mob: 065/8000-444
Fax: 011/3096-527
Web: www.tim-dent.com

Stomatološka ordinacija – TiM

 
Stomatološka ordinacija “TiM stomatologija” osnovana je 1988 i već dve decenije predstavlja simbol kvalitetne i napredne stomatologije. Kroz ordinaciju je do danas prošlo više od sedam hiljada pacijenata, a svake godine se obavi oko 5 hiljada predgleda i intervencija. Sam proces rada i razvoja ordinacije se zasniva na timskom tzv. multidisciplinarnom pristupu u radu, neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, unapređivanju organizacije rada i komunikacije sa pacijentima, pouzdanim saradnicima van ordinacije.

Timski rad

U ordinaciji je trenutno zaposleno pet lekara koji svojim stručnim znanjem pokrivaju sve oblasti u stomatologiji. U složenim slučajevima timski rad posebno dolazi do izražaja. Dobra komunikacija, razmena ideja i raspodela posla omogućava da svaki segment stomatološkog posla bude obavljen kvalitetno i u najkraćem roku.

Oprema za rad

Za pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Ordinacija poseduje dve terapeutske stolice i poseban hiruški blok.

Ordinacija pruža usluge: stomatološke implantologije, stomatološke protetike, lečenja zuba (endodoncije), hirurške i parodontološke intervencije, ortodontsko lečenje.

Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala. Svaki segment posla je pokriven odgovarajućim, savremenim načinom sterilizacije u nekoliko specijalizovanih sterilizatora, čime se eliminiše mogućnost nastanka ili prenošenja infekcije. Ovo garantuje potpunu sigurnost pacijenata i kariku više u lancu uspešnog stomatološkog tretmana.

Komunikacija sa pacijentima

Otvorena i jednostavna komunikacija sa pacijentima predstavlja osnov za međusobno razumevanje i postizanje vrhunskih rezultata.

Tokom boravka pacijenta u ordinaciji, lekari i stomatološke sestre su u potpunosti dostupni da odgovore na sva pitanja pacijenata i time olakšaju rad.

Za sve zainteresovane pacijente dostupna je prezentacija savremenog pristupa u prevenciji bolesti zuba i desni, potpomognuta video i foto materijalom.

Tokom radnog vremena sve vrste informacija moguće je dobiti putem telefona.

Obaveštavanje zakazanih pacijenata o posetama ordinaciji se redovno sprovodi putem SMS telefonskih poruka dan uoči zakazanog termina.

E-mail adresa ordinacije uvek stoji na raspolaganju pacijentima, a pruža dodanu mogućnost slanja rengen snimaka, fotografija, lekarskih izveštaja itd…

Saradnici

Uspeh stomatološkog tima zavisi u mnogome i od saradnika van ordinacije. Na prvom mestu je savremena digitalna radiološka diagnostika koju sprovodimo u saradnji sa radiološkim centrom “PROMAX”.

Dijagnostika izvedena na savremenom aparatu, digitalnom tehnologijom, pacijentu pruža preciznost i maksimalnu zaštitu umanjenjem rendgentskog zračenja. Radiološki centar e-mail-om ordinaciji dostavlja snimak pacijenta, čime se pacijent oslobađa čekanja i brige o snimku, a pruža se mogućnost obrade snimka radi kvalitetnije dijagnoze. Na zahtev pacijenta snimak se izdaje na foliji ili na CD-u.

U skladu sa potrebama svakog pacijenta individualno, odabira se tim stomatoloških tehničara sa kojima se sarađuje.
Ovo garantuje kvalitet, preciznost, brzinu i indivdualnost svakog protetskog rada radi postizanja maksimalnog rezultata.

TiM STomatologija
Vojvode Stepe br.114
11000 Beograd, Srbija

Tel:011/309-65-25, 011/309-65-26
Mob:065/800-04-44

[email protected]
 

View Stomatološka ordinacija - TiM in a larger map