Stomatološka ordinacija Orto

stomatoloska-ordinacija-orto-179

Stomatološka ordinacija ORTO osnovana je 1993. godine a na sadašnjoj lokaciji se nalazi od 1998. godine.

Nalazimo se na Voždovcu, u mirnom i zelenilom okruženom kraju, dobro povezani sa ostalim delovima grada dvema velikim saobraćajnicama – Bulevarom Oslobođenja i Bulevarom Vojvode Stepe.

Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom – na raspolaganju su Vam mesta za besplatno parkiranje. Ukoliko dolazite gradskim prevozom – stajališta tramvajskih i autobuskih linija se nalaze u blizini ordinacije. Ulaz u ordinaciju omogućava jednostavan i siguran pristup starijim, teže pokretnim i osobama sa invaliditetima.

Ordinacija poseduje komfornu i relaksirajuću čekaonicu, kabinet za digitalno rendgen snimanje, dve stomatološke ambulante opremljene po aktuelnim svetskim standardima struke.

Dodatne povoljnosti u kojima naši pacijenti mogu uživati su besplatan bežični internet i multimedijalno osposobljene stomatološke stolice sa mogućnošću praćenja  omiljenih programa i drugog video materijala tokom trajanja većine stomatoloških intervencija.

Tim stomatološke ordinacije ORTO pruža Vam usluge iz svih oblasti stomatologije:

bolesti zuba,

dečija i preventivna stomatologija,

estetska stomatologija,

endodoncija,

ortodoncija,

stomatološka protetika

parodontologija

oralna hirurgija

anti-ageing procedure

Bilo da Vam je potrebno redovno uklanjanje naslaga sa zuba ili potpuna rehabilitacija zagrižaja stručnjaci naše ordinacije detaljno će analizirati Vaš problem i efikasno ga rešiti uz primenu najsavremenijih materijala i metoda lečenja.

Naš tim sastavljen od specijalista različitih stomatoloških oblasti saslušaće Vaše probleme i želje i u direktnoj saradnji sa Vama postaviti cilj terapije čiji će rezultat biti zdravi zubi i zadovoljan osmeh u kome ćemo zajedno uživati u godinama koje dolaze.

Stomatološka ordinacija ORTO je ordinacija za celu Vašu porodicu.

Sa podjednakom brigom posvećujemo se kako problemima naših pacijenata sa tek izniklim zubima tako i problemima njihovih mama i tata i njihovih mama i tata takođe.

Posebno vodimo računa o deci najmlađeg uzrasta koja prvi put dolaze kod stomatologa ali i o odraslim pacijentima kod kojih postoji strah od stomatologa usled ranijih neprijatnih iskustava.

Lekari i zaposleni u stomatološkoj ordinaciji ORTO pristupaju svakom pojedinačnom pacijentu sa velikom pažnjom i na prijateljski i pristupačan način.

Naša želja je da odlazak kod stomatologa konačno za svakoga postane prijatno i opuštajuće iskustvo.

Radno vreme ordinacije ORTO je svakog radnog dana od 13h – 21h. Za savete ili hitne intervencije van radnog vremena možete nas kontaktirati na naš mobilni telefon.

Facebook

 

Adresa:

Koste Jovanovića 52, 11000 Voždovac

Telefoni:

011/2468-459

065/9579-576

Web sajt:

www.orto.rs