bodent-95

 

Kontakt

[contact-form-7 id=”9″]

Informacije

Koste Jovanovića 67
11000 Voždovac

Tel: 011/3910-391
Web: www.bodent.rs

Radno vreme

Ponedeljak – četvrtak: 13 – 20 h
Petak: 09 – 20 h

Bodent

 
Mi smo tim… uspešna kombinacija visko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije.

Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti Paradontologije, Endodoncije, Estetske i rekonstruktivne stomatologije, Oralne implantologije i Stomatološke protetike.

Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principim.

Šta nam je specifičnost… mogućnost kompleksne i poptune terapije (uključujući i protetsku rehabilibaciju) obolelih od paradontopatije sa izraženom destrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba. Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije paradontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplanata i implanata, usmerenu regeneraciju paradoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgunljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.

Naš profesionalni moto je “zdravlje pre svega… uspostavljanje a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba a potom nadoknada izgubljenih zuba“. U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.

Radno vreme:
Ponedeljak – Četvrtak: 13:00 – 20:00 h
Petak: 09:00 – 20:00 h
 

View Bodent in a larger map