specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-perovic-129

 

Kontakt

[contact-form-7 id=”9″]

Informacije

Bože Jankovića 27
11010 Voždovac

Tel: 011/3970-137
Mob: 065/3910-365
Web: www.stomatologija-perovic.com

Specijalistička stomatološka ordinacija Perović

 
Endodoncija
U našoj poliklinici koristimo savremene metode svih konzervativnih i endodontskih tretmana koji su zastupljeni svuda u svetu. Naš stručni tim lekara specijalista iz ove oblasti uz pomoć najsavremenijih aparata pruža našim pacijentima maksimalnu moguću negu.

Oralna hirurgija
U ovoj hirurškoj grani stomatologije naši stručnjaci vrše zbrinjavanje svih oboljenja vezanih za oralno – hiruško zdravlje. Uz savremenu tehnologiju procenat zbrinjavanja ovakvih oboljenja je skoro stopostotan.

Protetika
O specijalonosti i uspehu ove grane govori veliki broj zadovoljnih pacijenata. Kod nas se koriste sve savremene tehnološke funkcionalne i estetske metode uz korišćenje najsavremenijih aparata.

Dečija stomatologija
U prijatnom ambijentu naši dečiji stomatolozi trude se da od malena naviknu decu na oralnu higijenu i kulturu pranja zuba. Pored ovoga vršimo i sve zahvate vezane za dečiju stomatologiju.

Implantologija
Relativno nova grana stomatologije je kod nas prihvaćena od samog starta. Pored najsavremenijih sistema impalnta koje koristimo posedujemo i rentgen aparat za merenje svih parametara vilica kako bi implanti bili ugradjeni uz maksimalnu dugotrajnost.

Parodontologija i oralna medicina
Ova stomatološka specijalnost prati jednu od najčešćih oboljenja usne duplje. Međutim kod nas raznim što kauzalnim ili ti uzročnim kao i hirurškim tretmanima uz aplikaciju veštačke kosti, trudimo se da napredak svih oboljenja zaustavimo ili maksimalno usporimo.

Ortodoncija
Korišćenjem najsavremenijih što mobilnih kao i fiksnih ortodontskih aparata (u svim bojama) uspevamo da rešimo skoro sve anomalije kako zubnih nizova tako i vilica.

Telefon na koji nas možete kontaktirati u svako doba dana i noći 065/3910-365