stomatoloska-ordinacija-dr-milan-pavlovic-128

 

Kontakt

[contact-form-7 id=”9″]

Informacije

Makedonska 21
11000 Stari grad

Tel: 011/3373-718
Web: www.drmilanpavlovic.com

Stomatološka ordinacija Dr Milan Pavlović

 
Estetska stomatologija

Autor: Vedrana Nikolic

EXTRA
-magazin- REPUPLIKE SRPSKE –

Osmeh iz snova

U bezgraničoj trci za lepotom estetska stomatologija je pravo olakšanje. Jer, blistav osmeh je obavezni i najvažniji simbol naše epohe.Januar je praznični mesec, pa nam je ostalo baš onoliko dana koliko je potrebno da učinite najviše što je moguće za sopstveni “osmeh iz snova ‘ i zablistate. Ono što morate i ne smete nikako da zaboravite je da pored dobrog raspoloženja i nade u bolje sutra u 2007. ne zakoračite bez blistavog osmeha i nekoliko kapi parfema, jer prvo što u susretu sa nekim zapamtimo , a što poslednje izčezava su osmeh i miris.Ni najskuplja dijamantska ogrlica na vratu neće i ne može sakriti obolele zube i upaljene desni. Nema ni parfema koji će neutralisati neprijatan zadah. Jedino pravo rešenje poseta stomatologu. Na molbu da nam otkrije tajnu “zuba poput bisera’’ i zdravih desni, dr Milan Pavlović, specijalista bolesti usta i parodotologije , odgovara:

  • Živimo u vremenu u kom je neprijatno i gotovo nepristojno biti ružan. Lepi negovan izgled svakako podrazumeva blistav osmeh koji je prednost u komunikaciji sa spoljnim svetom. Do “lepote u ustima ‘’se stiže korak po korak, a mi u našoj zubnoj ordinaciji verujemo u moć prirode, ali i estetsku stomatologiju. Pravilna prevencija koja značajno doprinosi zaštiti zdravlja zuba i desni, obuhvata tri osnovn elementa: dnevnu negu zuba, redovne stomatološke pregled( na svakih šest meseci) i redovno profesionalno čišćenje zuba. Kada do problema ipak dođe rešenje uvek postoji. Samo treba znati, da iako estetska stomatologija čini čuda, može da prati samo realne želje pacijenta. Mi držimo korak sa svetom u inovacijama i tehnologiji pa je i kod nas je moguće dobiti “osmeh iz snova’. To potvrđuju zadovoljni pacijenti koji izlaze iz naše ordinacije.

Najkraći put do ostvarenja sna o osmehu sa zdravim, belim i lepim zubima je redovno odlaženje kod dobrog stomatologa.U vreme kada privatne stomatološke ordinacije niču kao pečurke svuda oko nas, a na ulici srećemo sve vše ljudi sa ‘ haosom u ustima’ najteze je pronaci dobrog stomatologa, koji vam moze pomoci da vasi zubi i desni budu zdravi za ceo zivot.Zato su dragoceni saveti, kako da vam najbolji adut postane blistavi osmaeh- lepota koja zraci, koje nudi dr Pavlovic, poznat u Beogradskim modnim krugovima kao « doktor za osmeh sa naslovne strane».

  • U nekim situacijama kada nemaa karijesa dovoljna je samo jedna poseta stomatologu. Rezultati su vidljivi vec posle uklanjanja zubnog kamenca i mekih naslaga. Ove aslage dovode i do upale desni , koje mogu prouzrokovati i ozbiljne oblike oboljenja – parodontopatiju (jako crvene meke i otecene desni koje krvare), objasnjava Dr Pavlovic i zakljucuje: – Potreba za lepim izgledom je prirodna i ne treba je tretirati kao luksuz ili hir.

Prvi korak svakako treba da nas dovede do zdravih zuba i desni, sto je preduslov za « veliko estetsko spremanje u ustima» koje podmladjuje i prolepsava.ali uz zelju treba imati i novac, koji nije beznacajan za nas dzep, iako je cena mnogo niza od one u svetu.Estetska stomatologija pruza mogucnost svima da maju blistav osmeh iako im ga nije podarila priroda, uveravaju nas iz ordinacije dr Pavlovica koja se nalazi u srcu Beograda u Makedonskoj ulici broj 21.A njima treba verovati, ne samo zbog poverenja koje im ukazuje ekskluzivna klijentela koja zeli najbolje, vec i zato sto nije malo onih koji u ovu ordinaciju dolaze sa radoscu kojom se obilaze prijatelji.