vana-dent-163

 

Kontakt

[contact-form-7 id=”9″]

Informacije

Partizanske Avijacije 25, lokal 24, II sprat
11070 Bežanijska kosa

Tel: 011/2284-599
Mob: 064/1716-840
Fax: 065/8387-588
Web: www.vanadent.com

Vana Dent

 
Stomatološka ordinacija VANADENT je porodična stomatološka ordinacija koja se nalazi na Bežanijskoj kosi, pored crkve Sv. Vasilija Ostroškog.

Savremeno opremljena i konceptuirana ordinacija pruža Vam sve vrste stomatoloških usluga uz potpunu bezbolnost kod intervencija najkvalitetnijim materijalima na tržištu.

Porodična tradicija bavljenja stomatologijom i kvalitetan stručni tim stomatologa garantovaće Vam kvalitetne stomatološke usluge.

Zahvaljujući stalnom stručnom usavršavanju u mogućnosti smo da Vam pružimo najkvalitetnija terapijska rešenja, u dogovoru sa Vama, po pristupačnim cenama.

Našim pacijentima uvek izlazimo u susret i pružamo razne vrste popusta, određene gratis usluge za naše stalne pacijente, kao i mesečne akcije.

Posetite nas i uverite se u našu stručnost, kvalitet usluga, prijatan ambijent i pristupačne cene.

USLUGE:

Bolesti zuba i endodoncija
Karijes razara zubnu gleđ, dentin i ukoliko napreduje može doći do infekcije zubne pulpe (živca).

Adekvatnim lečenjem kanala korena zuba omogućavamo dug vek Vaših prirodnih zuba, a estetskim kompozitnim ispunima dobijate izuzetna terapijska rešenja višegodišnjeg trajanja.

Izbeljivanje zuba
Izbeljivanje zuba je procedura kojom se ukljanjaju mrlje i diskoloracije na površini Vaših zuba, čime se postiže svetlija boja zuba.

Time se značajno poboljšava izgled Vaših zuba i Vašeg osmeha. U zavisnosti od prirode prebojenosti zuba i nijanse koja se želi postići, odlučujemo se za kućnu ili ordinacijsku metodu beljenja Vaših vitalnih zuba.

Beljenje zuba nije štetno za Vaše zube ukoliko se radi pod strogim nadzorom stomatologa. Beljenjem pojedinačnih devitalizovanih zuba, vraćamo boju koja je bila pre vadjenja živca.

Stomatološka protetika

Metalokeramičke krunice i mostovi

Predstavljaju nadoknade koje se cementiraju trajno na zube nosače.Osnovu čine legure metala ili zlata, koja je obložena keramikom i nadoknađuje jedan ili više nedostajućih zuba. Naš zubotehnički tim nam omogućava da Vam pružimo izuzetan kvalitet i prirodnost Vaših novih zuba.

Bezmetalne krunice

Nadoknade od keramike u celini koje pružaju najviši efekat prirodnosti zuba.

Totalne i parcijalne proteze

Totalne i parcijalne proteze su mobilne protetske nadoknade koje nadoknađuju veći broj zuba, u slučajevima kada se nedostatak ne može nadoknaditi mostovima.

Parcijalne proteze mogu biti akrilatne sa žičanim kukicama, koje spadaju u privremene protetske radove i skeletirane koje, zahvaljujući kombinovanju sa fiksnim radovima i specijalnim nevidljivim veznim elementima, omogućavaju da Vaša estetika i komfor u ustima budu na visokom nivou.

Paradontologija
Redovno i pravilno pranje zuba je jedini način da se spreči parodontopatija.

Zubni kamenac se zadržava na Vašim zubima uprkos svemu i ukoliko se redovno ne uklanja dovodi do stvaranja parodontalnih džepova, povlačenja desni i osetljivosti vratova zuba na hladno, a vremenom može dovesti i do teških oblika parodontopatije koje prati labavljenje zuba.

Zato je od izuzetnog značaja redovno uklanjanje zubnog kamenca, redovna kiretaža parodontalnih džepova, jer je parodontopatija bolest koja, kada nastane, ne može da se izleči, već samo uspori!

Oralna hirurgija
Pored rutinskog vađenja zuba i lečenja dentogenih infekcija, u našoj ordinaciji se hirurški mogu ukloniti impaktirani umnjaci i očnjaci, inficirani vrhovi korenova zuba (apikotomija), korekcije mekih i tvrdih koštanih tkiva.Intervencije su apsolutno bezbolne.

Ortodoncija
Nepravilan položaj i teskoba zuba kod dece dovode do nepravilnog žvakanja hrane i smetnji u razvoju vilica. Ovakvo stanje imaće za posledicu i nepravilno disanje i estetski izgled.

Mi smo tu da rešimo sve probleme u razvoju Vašeg deteta, primenom mobilnih i fiksnih aparata ispraviće se sve nepravilnosti.

Preventivna i dečja stomatologija
Naši najmlađi pacijenti zahtevaju posebnu pažnju koju im pružamo.Pored poravki i lečenja mlečnih i stalnih zuba, edukujemo decu o održavanju oralnog zdravlja, pranja zubića, a pružamo i preventivne metode zalivanja i fluorizacije zuba sa ciljem zaštite od nastanka karijesa i razvijanja zdravih navika.
 

View Vana Dent in a larger map